I-KER-GÁZ

Fűtés & klímatechnika

✆: 06 30 400 3723

@: info@ikergaz.hu

Amiben jók vagyunk:

Hűtés

Fűtés

Szerviz

Minden egy helyen

 

Ha velünk dolgozik, akkor az első lépéstől az utolsóig ránk bízhatja a megvalósítást. Segítünk a megfelelő berendezések kiválasztásában, elvégezzük a beszerelést, üzembe helyezést. Ha pedig később lenne szüksége segítségre, akkor minket megtalál, hiszen 15 éve dolgozunk már ezen a területen.

Termékek

66 oldalas termékkatalógusunk az alábbi linken érhető el. Ha valamelyik termék érdekli, esetleg kérdései lennének, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Mobil klíma

Egy mobil klíma esetében számtalan előnyt ki tudunk emelni, de talána a legfontosabb, hogy vésés / fúrás / faragás és szakember segítsége nélkül beüzemelhető.

Teljesítményben nem tud versenyre kelni a hagyományos társaival, de ezeknek a szerkezeteknek nem is ez a céljuk.

Rólunk

Az I-Ker-Gáz Bt. egy épületgépészeti vállalkozás, amely 2002 óta  működik.Fő profilja a nagy csarnokok és ipari létesítmények fűtésének, hűtésének kivitelezése emellett háztartási  gázkészülékek, fali  gázkazánok beüzemelését, javítását,garanciális és garanciaidőn túli szervizelését vállalja. Tevékenységi körébe tartozik még a szükséges tervezés,komplett rendszerek, egyedi készülékek (Technológiai berendezések) és eszközök értékesítése, a szerelési munkák kivitelezése és az elkészült rendszerek szervizelése valamint az éves kötelező karbantartási és műszaki biztonságtechnikai feladatok elvégzése.Célunk,hogy a gázkészülékek,klímaberendezések, háztartási kis-és nagy gépek beüzemelésére, szervizelésére karbantartására teljes körű szolgáltatást nyújtsunk.Az elégedett megrendelők és a minőségi anyagok biztosítása érdekében, az alkatrészeket mindig egyazon kis és nagykereskedőktől szerezzük be, így biztosítjuk az állandó, azonos minőségű és színvonalú szolgáltatás.

 

Elérhetőségek

Nyitvatartási időben telefonon és telephelyünkön ér el bennünket a legkönnyebben: Hétfő-Péntek 8.00-16.30

06 30 400 3723

info@ikergaz.hu

2500 Esztergom, Bánfi Lukács utca 12.

Adja meg adatait és keresni fogjuk!